top of page

Dit jaar gaan wij met stichting Go for Africa een reis maken naar Gambia. Stichting Go For Africa is een project vanuit Nederland dat samenwerkt met enkele Afrikaanse scholen, zij bieden ondersteuning aan ziekenhuizen, basis en vmbo scholen en aan hiv/aids-projecten. Ook worden er goederen zoals gereedschappen, machines, computers, meetapparatuur, ziekenhuisgoederen, ehbo-materiaal en kindercrechespullen vervoerd vanuit Nederland en door de GFA-Teams geinstaleerd. 

Ik ben Kristel van Holten, 21 jaar en woon in Maasdam. Nu zit ik in laatste leerjaar op mijn opleiding Eerste Autotechnicus op het Techniek College Rotterdam. 18 februari volgend jaar vertrek ik samen met mijn moeder Monique Smeets richting Gambia, dit doen we per auto onder de teamnaam: Girlpowerrr!. Na lang zoeken hebben wij onze terreinwagen gesponsord gekregen, dit is een Opel Monterey uit 1995. De reis is 8200 km en duurt 3 weken met af en toe een rustdag er tussen. Eenmaal in Gambia aangekomen ga ik (Kristel) daar 7 weken les geven in de Autotechniek. Alles wat ik in mijn opleiding heb geleerd ga ik daar overbrengen. Mijn moeder gaat daar vrijwilligerswerk doen, zij gaat helpen op een basisschool. Aan het eind van onze periode worden de auto's die allemaal mee hebben gedaan aan dit project gedoneerd aan scholen en vliegen wij terug met het vliegtuig naar Nederland. 

Om deze reis en stage mogelijk te maken hebben wij, buiten de steun van de stichting Go for Afrika, sponsors nodig. Wij heb minimaal €4500 euro nodig. De meeste kosten gaan zitten in de aanschaf en het opknappen van de auto, de reis en overnachtingen, maar ook voor de aanschaf van nieuwe materialen die worden gedoneerd aan de scholen. Bedrijven die een bedrag overmaken, daarvan word er een bedrijfslogo op de auto geplakt. Uw bedrijf zal dus heel de reis gepromoot worden. Ook word er een promotie op mijn Facebook pagina en deze website geplaatst. Uw sponsorgeld is fiscaal aftrekbaar! 

We hebben al een paar donaties gekregen, maar dit is nog lang niet genoeg! Ik hoop dat u mij kunt helpen om deze stage mogelijk te maken en de scholen in Gambia te helpen verbeteren! 
 

NL05ABNA098.01.19.413
Tnv: Go for Africa
Ovv: voor Kristel van Holten

   WHO ARE KRISTEL AND MONIQUE   

bottom of page